Worktime Transfer is standaard uitgeschakeld. De planner kan dit activeren, zodat medewerkers hun werktijd kunnen aanbieden aan collega’s, die deze vervolgens kunnen overnemen.
Activeer de functionaliteit via:
Ga naar Beheer → Instellingen → Algemeen → Werktijdoverdracht en klik op Werktijdoverdracht inschakelen.
Kies vervolgens hoe werktijdoverdrachten worden verwerkt:
Eerste die aanvaardt: De eerste collega die de werktijd accepteert, neemt deze onmiddellijk over.
Goedkeuring: Collega’s kunnen de werktijd accepteren, maar een gebruiker met meer rechten bepaalt wie de werktijd krijgt.
Klik op Opslaan om te bevestigen.
Opmerking: Wanneer addenda zijn ingeschakeld, is goedkeuring verplicht. Wijzigingen aan de overdrachtsmethode zijn alleen van toepassing op nieuwe aanvragen.

